Onze Afdekservice

De afdekservice van Sportvloerbescherming.nl is een unieke service die altijd klaar staat om uw vloeren professioneel en vakkundig installeren. Uw sportvloer is dan maximaal beschermt tegen vuil en beschadigingen. De afdekservice is efficiënt en effectief en is gespecialiseerd in het beschermen van alle soorten vloeren. Sportvloeren zijn dan ook in goede handen bij de afdekservice van “sportvloerbescherming.nl”.

“Taraflex Bateco Afdekvloeren” een wereld van verschil

Voor een goed afgedekte sportvloer is het belangrijk dat de Taraflex Bateco afdekvloer de eerste keer op de juiste manier gelegd wordt zodat de vloer in het vervolg gemakkelijk en snel kan worden op -en afgerold. Wanneer de Taraflex Bateco afdekvloer eenmaal op maat is gemaakt is het beschermen van uw sportvloer in een handomdraai gebeurd en is uw sporthal omgetoverd in een multifunctionele ruimte waar uiteenlopende evenementen op gehouden kunnen worden.

Wat doen onze jongens van de Afdekservice voor u?

De jongens van service afdeling zorgen er voor dat de Taraflex Bateco Afdekvloer de eerste keer netjes op maat worden gemaakt en/of geïnstalleerd. Ook kunnen zij u ondersteunen wanneer u zelf uw Taraflex Bateco aFdekvloer wilt leggen. Bovendien is het ook mogelijk om onze jongens in te huren voor het plaatsen en verwijderen van de door u aangekochte Taraflex Bateco Afdekvloeren. 

Ook kunnen wij de Taraflex Bateco Afdekvloer mechanisch voor u reinigen. 

Wij komen graag eens bij u langs om u het een en ander te vertellen over deze misschien wel beste sportvloerbescherming.

Alles in overleg.

Wanneer u de sportvloeren de eerste keer laat afdekken door de afdekservice worden alle aspecten van het afdekken met u besproken en leggen wij uit hoe u het beste de sportvloer kunt afdekken en beschermen.

Wij adviseren dan ook om de Taraflex Bateco afdekvloer opmaat te laten maken door onze afdekservice.

De afdekservice doet meer!

Voor het reinigen en onderhouden van de Taraflex bateco Afdekvloer kunt u ons ook inschakelen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen zelfs uw vloeren voor u schoonmaken.

Het is mogelijk dat de Taraflex Bateco afdekvloer na een aantal evenementen vies is geworden. Dat betekend dat de Afdekvloer zijn werk goed heeft gedaan. Maar het is natuurlijk niet verstandig om de afdekvloer vuil op te rollen en weg te leggen voor de volgende keer.

Het is daarom raadzaam de Taraflex Bateco afdekvloeren eens in de zoveel tijd te reinigen en te controleren op vuil en beschadigingen zodat de afdekking in top conditie blijft. Dit kunt u zelf doen maar u kunt ook voor deze werkzaamheden de afdekservice inschakelen. In onze winkel vindt u o.a de producten om de afdekvloeren te onderhouden en te reinigen. U kunt voor het reinigen en controleren van de afdekvloeren contact opnemen via het contactformulier. Uiteraard heeft u dan binnen 1 dag een antwoord in uw mailbox.

 

-9%
Oorspronkelijke prijs was: € 119,95.Huidige prijs is: € 108,95. incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 99,13.Huidige prijs is: € 90,04. excl. BTW
-10%
 15,75 359,95 incl. BTW
 13,02 297,48 excl. BTW
-9%
Oorspronkelijke prijs was: € 392,65.Huidige prijs is: € 356,95. incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: € 324,50.Huidige prijs is: € 295,00. excl. BTW