Afdekvloeren van Sportvloerbescherming.nl

Wanneer u een sportvloer moet afdekken voor een event of examen is het logisch dat u bekijkt wat de mogelijkheden zijn. Al vrij snel komt men dan tot de conclusie dat er diverse mogelijkheden zijn om de sportvloer af te dekken. Ik zal u vertellen waarom onze Taraflex Bateco Afdekvloeren de juiste afdekvloer is voor u!

Kiezen voor Taraflex Bateco afdekvloeren!

Waarom zou u kiezen voor de Taraflex Bateco Afdekvloeren?

Dit is eigenlijk een hele makkelijke vraag, want waarom wilt u uw vloer afdekken…….?

Het antwoordt is natuurlijk: Om de vloer te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Want schade aan een gymzaal of sportvloer (of andere vloeren) wilt u voorkomen.

Als u regelmatig uw sportvloer moet/wilt afdekken is onze Taraflex bateco afdekvloer de juiste keus. Deze afdekvloeren hebben de langste levensduur en zijn gemakkelijk in het onderhoud. Bovendien is het materiaal zeer sterk en vochtdicht.

Allemaal eigenschappen die andere afdekvloeren niet hebben.

Kies bewust

De kosten?

Natuurlijk wilt u rekening houden met de kosten. Dit willen we allemaal. Ook wanneer u voordelig uit wilt zijn, is de Taraflex Bateco Afdekvloer een uitstekende keuze. Na een paar keer al zijn de kosten terug verdiend en kan er zelfs geld verdiend worden aan deze afdekvloeren. Een ander voordeel van deze afdekvloeren is dat ze Brandvertragend zijn en met brandcertificaat geleverd worden wat ons brengt op punt twee.

Brandvertragend!

Sluit risico’s uit….De brandweer voert regelmatig controles uit voor en tijdens grote events maar ook op kleine evenementen, gemeenschapshuizen en scholen. De afdekvloeren in openbare ruimtes dienen Brandvertragend te zijn. Wij nemen geen enkel risico met onze afdekvloeren en leveren standaard een brandcertificaat mee. Zo kunt u tijdens een controle laten zien dat de afdekvloeren brandvertragend zijn. Onze Taraflex Bateco Afdekvloeren zijn volgens europese normen goed gekeurd op brandvertragendheid. (vraag hierna)

Om te werken volgens de arbo normen hebben wij speciale hulpmiddelen in ons assortiment zodat er veilig gewerkt kan worden. Denk hierbij aan de enige echte Floor-Taper® en bijvoorbeeld de Speciale Custom Expresso steekwagen met lichtloop wielen en veiligheidsriempje. (TIP)

Wij hebben diverse transportwagens in ons assoriment en kunnen alles opmaat leveren zodat het afdekken en oprollen van de Taraflex Bateco Afdekvloeren in een handomdraai gebeurd is.

Wij kiezen dan ook uitsluitend voor groen ondernemen. (Kijk op: Technische Gegevens Taraflex Bateco voor meer info!)

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken met onze buitendienst dan kan dat door een mailtje te sturen via onze contactpagina of te bellen met onze klantenservice.

Wij helpen u graag!

 

 

 

Recycling
REACH
Binnenluchtkwaliteit
Ecologische voetafdruk