De Afdekservice maakt het verschil

Logo afdekservice

De Afdekservice

De Afdekservice is gespecialiseerd in het afdekken van sportvloeren en gymzaalvloeren. Onze afdekservice komt de Bateco afdekvloer voor u op maat installeren waardoor het op-en afrollen in het vervolg snel en gemakkelijk door u of uw medewerkers kan gebeuren.De afdekservice is een unieke service die bij u op lokatie uw afdekvloer opmaat komt installeren. De installatie van de Taraflex Bateco afdekvloeren wordt door onze afdekservice zorgvuldig gedaan en de afdekvloer wordt gecontrolleerd op beschadigingen.

Wat doet de Afdekservice?

De afdekservice is een belangrijke service binnen ons bedrijf.afdekservice Een aantal punten die onze afdekservice onderandere doet zijn:
  1. Controleren van de Taraflex Bateco Afdekvloer op beschadigingen.
  2. Installeren van de Taraflex Bateco Afdekvloer.
  3. Adviseren van de benodigde hulpmiddelen.
  4. Eventueel reinigen van de Afdekvloer.
  5. Opruimen van de Taraflex Bateco Afdekvloer na installatie.
Ook kunt u de Afdekservice inhuren om regelmatig de afdekvloeren te komen plaatsen, reinigen en opruimen. (meer over de mogelijkheden van deze service kunt u vragen aan de afdekservice of stuur even een mailtje via het contactformulier)

Controleren van de Taraflex Bateco Afdekvloer

Stap 1 Wanneer de Taraflex Bateco Afdekvloer op lokatie geleverd wordt, wordt deze gecontroleerd op schade en compleetheid. Wanneer de Taraflex Bateco Afdekvloer in goed orde is ontvangen wordt begonnen met de installatie van de afdekvloer. Ook tijdens het installeren wordt de afdekvloer gecontroleerd. Dit om een 100% resultaat te behalen. Stap 2 Door de ervaring van onze afdekservice wordt de Taraflex Bateco Afdekvloer professioneel en opmaat bij u op lokatie geinstalleerd. Dat wil zeggen dat de Taraflex Bateco Afdekvloer volgens een van te voren besproken legplan wordt geinstalleerd. Stap 3 De Taraflex Bateco Afdekvloer weegt 2 kg per vierkante meter. Dat komt omdat de afdekvloer sterk en duurzaam moet zijn. Door gebruik te maken van bepaalde hulpmiddelen zijn de rollen eenvoudig te transporteren en te verwerken. Wij hebben een ruim assoriment hulpmiddelen zoals karren, duwwagens, trolleys, op- en afrolwagens, transportkarren en steekwagens enz… Stap 4 Naast het installeren van de Taraflex Bateco Afdekvloeren is het ook mogelijk om de afdekvloeren en de sportvloeren te laten reinigen door de Afdekservice. Het reinigen en controleren van de afdekvloeren en de sportvloeren gebeurd op contractbasis. Voor deze service zijn diverse abonnementen beschikbaar. (vraag hierna!) Stap 5 Het opruimen van de Taraflex Bateco Afdekvloer na de installatie. Nadat de afdekvloer keurig op maat geplaatst is, wordt deze in de eventuele opslagkarren geplaatst en opgeborgen. De Taraflex Bateco Afdekvloer is nu klaar voor gebruik. Wanneer u tijdens het plaatsen van de Taraflex Bateco Afdekvloeren vragen heeft kunt u (indien nodig) direct contact opnemen met onze afdekservice. Bellen mag natuurlijk ook via het onderstaande telefoonnummer.   sportvloerbescherming black logo