Duurzame Evenementenvloer

Een duurzame evenementenvloer.

Welke 10 eigenschappen moet een duurzame evenementenvloer eigenlijk hebben?

  1. Het materiaal moet een lange levensduur hebben.
  2. Het materiaal moet recyclebaar zijn.
  3. Er moeten geen zware metalen, geen oplosmiddelen, geen formaldehyde of andere stoffen in zijn verwerkt waarop *REACH beperkingen op van toepassing zijn.
  4. Het moet een gebruiksvriendelijke vloer zijn.
  5. Het moet gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.
  6. De evenementenvloer moet gemakkelijk op te bergen zijn.
  7. Het materiaal moet ISO 14001 gecertificeerd zijn.
  8. Het materiaal moet brandvertragend zijn.
  9. De evenementenvloer moet hygienisch en veilig zijn voor kinderen en volwassenen.
  10. Mag geen vocht absorberende eigenschappen hebben.(dus vochtdicht)

Een Evenementenvloer dient te voldoen aan de hier boven gestelde eisen om geschikt te zijn om een “duurzame evenementenvloer” genoemd te worden.

Ik zal elk punt toelichten waarom het zo belangrijk is dat onze evenementenvloer deze eigenschap bezit.

Lange Levensduur

duurzaam afdekken

Een evenementenvloer moet onder andere een lange levensduur
hebben om duurzaam te zijn. Om er voor te zorgen dat de evenementenvloer kosten besparend is moet de evenementenvloer meerdere keren gebruikt kunnen worden. En als er onverhoopt een beschading aan de evenementenvloer komt is het eenvoudig om de baan waar de beschadiging in zit te vervangen of te repareren. Zo worden er geen onnodige materialen weggegooid. Door onze afdekvloeren te gebruiken draagt ook u een steentje bij aan een beter milieu.

Recyclebaar materiaal

recy green

Uiteraard moet een duurzame evenementenvloer recyclebaar zijn.
Onze Taraflex Bateco evenementenvloer geeft uw sporthal of gymzaal meer flexibiliteit en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw vloer er altijd fantastisch uitziet. Taraflex Bateco wordt gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Bovendien zijn op geen enkel materiaal REAch* beperkingen van toepassing. Door de unieke samenstelling van onze Taraflex Bateco Evenementenvloer kan deze afdekvloer 100% gerecycled worden. Onze duurzame evenementenvloer blijkt keer op keer een groot succes te zijn. Of het nu voor examens, braderieën, feesten, beurzen, sportgala’s of bijeenkomsten is. De Taraflex Bateco evenementenvloer blijkt GESCHIKT.

Goed voor milieu en welzijn.

milieu en welzijn

Wij kiezen bewust voor de Taraflex Bateco afdekvloeren omdat dit materiaal
ISO 14001 gecertificeerd. En omdat deze evenementenvloer GEEN zware metalen, geen oplosmiddelen en geen formaldehyden of andere gevaarlijke stoffen bevat die slecht zijn voor milieu en welzijn.

Dankzij de geselecteerde grondstoffen is onze evenementenvloer multifunctioneel inzetbaar. En is deze evenementenvloer zowel binnen als buiten inzetbaar.

Snel en eenvoudig te gebruiken

Onze evenementenvloeren zijn snel en eenvoudig in het gebruik. Overal is over nagedacht en voor elk probleempje is een oplossing. Doordat wij in ons assortiment een groot scala aan hulpmiddelen hebben bieden wij voor alles een oplossing. Zo hebben wij onder andere: Steekwagens, oprol-en transportkarren, duwwagens, trolleykarren, opslagkarren enz enz…..Vraag voor meer informatie over onze hulpmiddelen het 3 delige informatiepakket onderaan deze pagina.

Gemakkelijk op te bergen

Door gebruik te maken van onze speciale opbergkarren is de evenementenvloer/ Taraflex Bateco Afdekvloer eenvoudig en snel op te bergen. Op 1 opbergkar kan maarliefst 250 m2 afdekvloer opgeborgen worden. En is het verplaatsen gemakkelijk door 1 persoon te doen. Al onze karren en wagens zijn voorzien van sportvloergeschikte wielen en geven niet af op de ondervloer.

Brandvertragende evenementenvloeren

brandvertragend

 

Zeer belangrijk voor een evenementenvloer is dat deze brandvertragend is.

Onze Taraflex Bateco Afdekvloer voldoet aan deze eis en is voorzien van een brandcertificaat. (Brandvertragend Klasse: Bfl-s1) Het is in openbare ruimtes een wettelijke verplichting dat de evenementenvloeren brandvertragend zijn. Bij een eventuele controle van de brandweer kan het verboden worden om het event af te gelasten. Om deze vervelende omstandigheden te voorkomen wordt vaak voor onze Taraflex Bateco evenementenvloer gekozen.

Hygiëne en veiligheid (TIP!)

Bateco reiniger

Ook waneer de Bateco Afdekvloer gereinigd moeten worden hebben
wij voor u een milieuvriendelijke Bateco reiniger. De Bateco reiniger is zowel op de Taraflex Bateco Afdekvloeren als op de sportvloer te gebruiken en heeft een neutrale geur. Een fantastisch product wat speciaal geschikt is voor sportvloeren en de Taraflex Bateco Afdekvloeren.

Vochtdicht evenemententapijt.

Vochtdichte evenementenvloeren

Onze Taraflex Bateco evenementenvloeren zijn vochtdicht.
Veel andere evenementenvloeren hebben deze eigenschap niet en worden vuil en lelijk in het gebruik. Daardoor gaat onze Taraflex Bateco Afdekvloer langer mee dan een vochtabsorberende Afdekvloer. Doordat onze Bateco Afdekvloer geen vochtabsorberende vloer is, is deze vloer snel en eenvoudig te reinigen en is deze ook zo weer droog.

Bijvoorbeeld evenemententapijt of tapijttegels zijn gevoelig voor vocht, vuil en schimmels waardoor de hygiënische omstandigheden zeer te wensen overlaten.

 

Compleet evenementenpakket

Sportvloerbescherming.nl kan zijn klanten een compleet evenementenpakket aanbieden. Dit evenementenpakket bevat een complete op maat gemaakte Bateco Afdekvloer met alle benodigde hulpmiddelen en onze Bateco reinigen. In overleg met onze klanten stellen wij het evenementenpakket samen en  maken wij een passende offerte.

Wilt u informatie ontvangen? schrijf u dan direct in en ontvang het 3 delige informatiepakket  in uw mailbox.
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”513″ title=”Informatiepakket aanvraag”]

Wilt u een Demonstratie op lokatie? Maak dan een afspraak met onze buitendienst via het contactformulier of bel direct onze klantenservice: +31 183409894

U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Dit kunt u doen via het offerte aanvraagformulier.

 

Wij hopen natuurlijk dat u snel contact met ons opneemt en horen graag wat uw wensen zijn.
sportvloerbescherming black logo[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]