Eigenschappen van Taraflex Bateco Afdekvloeren

De eigenschappen van Taraflex Bateco afdekvloeren zijn van een absoluut top niveau.

We zullen ze eens op een rijtje zetten:

 • Duurzame kwaliteit
 • Zeer sterk
 • Vormvast
 • Brandvertragend Klasse: Bfl-s1
 • Schokdempend
 • Vochtdicht (bij aftapen naden)
 • Ook te gebruiken met op – en afrolsysteem
 • Goed schoon te maken (ook met een schrobmachine)
 • Zowel overlappen als getaped te leggen.

Duurzame kwaliteit

De Taraflex Bateco afdekvloeren zijn van een duurzame kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben. Door de afdekvloer goed te onderhouden verlengt u de levensduur. Reinig de afdekvloer zonodig voordat de afdekvloer opgerold en opgeborgen wordt. In onze webwinkel vindt u het juiste reinigingsmiddel voor de Taraflex Bateco Afdekvloeren.

Zeer sterk

Door zijn unieke samenstelling van gerecyclede materialen is de Taraflex Bateco Afdekvloer zeer sterk. Door het door ontwikkelen van deze fantastische beschermvloeren is de Taraflex Bateco Afdekvloer een product dat uniek is in zijn soort en tot het top segment behoord op het gebied van afdek -en beschermmaterialen.

Vormvast

Een andere goede eigenschap is de vormvastheid. Taraflex Bateco afdekvloeren horen door de vormvastheid tot een selectieve categorie. Niet veel andere afdekmaterialen hebben deze mooie eigenschap. Door de Taraflex Bateco recht op te rollen blijven de rollen mooi vormvast en zijn de rollen de volgende keer weer gemakkelijk te hergebruiken. (Vraag onze afdekservice hoe u het beste de rollen kunt op en afrollen)

Brandvertragend

De Taraflex Bateco Afdekvloeren hebben een brandklasse:Bfl-s1. wat een uitstekende brandklasse is. Tijdens evenementen, beurzen of andere activiteiten heeft u vaak te maken met de brandveiligheid van de zaal welke vaak door de brandweer of een andere instantie gecontroleerd wordt. De Taraflex Bateco Afdekvloeren bieden in dat geval uitkomst. Deze afdekvloeren worden desgewenst met een orgineel brandcertificaat van de fabrikant geleverd.

Schokdempend

Door de speciale samenstelling is de Taraflex Bateco vloer schokabsorberend. De samenstelling van deels rubber/vinyl en PVC zorgt voor een schokabsorberende werking waardoor de beschermvloer comfortabel aanvoelt wanneer er over gelopen wordt.

Vochtdicht

Een andere eigenschap is dat de Taraflex Bateco Afdekvloer vochtdicht is wanneer de naden zijn getaped met de bijbehorende Bateco Tape (verkrijgbaar in de webwinkel)Deze tape laat geen lijmresten achter.

Op – en afrolsysteem

Optioneel is het op – en afrolsysteem. Deze hulpmaterialen zijn optioneel doch zeker  te adviseren bij rollengtes boven de 15 meter. Ook de steekwagen of een eventuele platte kar zijn leverbaar.

Het reinigen van de Taraflex Bateco Afdekvloeren

Het reinigen van de sportvloerbescherming is eenvoudig met een schobmachine te doen. De naden dienen dan wel afgetaped te zijn met de bijbehorende Bateco Tape. Wanneer de banen overlappend gelegd zijn is het verstandig dit met een vochtige doek of dweil te doen.

Zowel overlappen als getaped te leggen.

De Taraflex Bateco Afdekvloer kan op beide manieren gelegd worden.

Overlappend: (niet ideaal)

 • Sneller te leggen en op te ruimen.
 • Niet vochtdicht

Getaped:(ideaal)

 • Vochtdicht
 • Gemakkelijker te reinigen

Mocht u vragen hebben over deze sportvloerbscherming dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of even bellen met het onderstaande telefoonnummer.

 

-9%
 576,44 864,67 incl. BTW
 476,40 714,60 excl. BTW
-10%
 15,75 359,95 incl. BTW
 13,02 297,48 excl. BTW