Evenementenvloer

Onze evenementenvloer of “afdekvloer” is de standaard als het gaat om duurzame evenementenvloeren. Ik wil u kennis laten maken met deze zeer multifunctionele evenementenvloer. Deze evenementenvloeren staan wereldwijd bekend om zijn veiligheid, duurzaamheid en is milieuvriendelijk.

De Taraflex Bateco vloeren

De volgende onderwerpen komen in dit evenementenvloerblog aan bod.

  1. Wat is een evenementenvloer?
  2. Waarom een evenementenvloer aanschaffen?
  3. Het gebruik van de evenementenvloer.
  4. Het op en afrollen van de evenementenvloer.
  5. Het opbergen van de evenementenvloer.

Wat is een evenementvloer?

Naast dat de evenementenvloer moet zorgen voor een extra uitstraling is het van zeer groot belang dat de evenementenvloer ook zorgt voor een maximale bescherming van de ondervloer.

Vaak worden evenementen gehouden in bijvoorbeeld sporthallen of indoor tennishallen. In dit soort hallen is het belangrijk om de vloer maximaal te beschermen met het juiste materiaal. Onze evenementenvloeren worden over heel de wereld gebruikt voor het beschermen van sportvloeren en andere vloeren die goed beschermd moeten worden tijdens beurzen en andere events.

Naast het gebruik van de Taraflex Bateco Vloer voor beurzen, uitvoeringen e.d. wordt deze evenementenvloer ook veelvuldig gebruikt als vloerbescherming voor zeer kostbare vloeren tijdens diverse bouwactiviteiten zoals bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden en andere bouwwerkzaamheden.

Buiten de functionele voordelen van Taraflex Bateco Vloer heeft onze evenementenvloer nog een voordeel. Namelijk zijn neutrale uitstraling.

Door zijn neutrale uitstraling kan de Taraflex Bateco Vloer tijdens bijna alle evenementen ingezet worden.

Waarom een evenementenvloer aanschaffen?

Wanneer besloten wordt onze evenementenvloer aan te schaffen bent u er zeker van dat de ondervloer goed beschermd is. Vaak wordt er bijvoorbeeld bij het verhuren van de zaal afgesproken dat de vloer afgedekt moet worden. Voor verenigingen e.d. is dit vaak lastig en weet men niet waar ze een goede afdekvloer vandaan moeten halen.  Wanneer er een evenementenvloer aanwezig is kan de zaal dus sneller en vaker verhuurd worden wat voor de beheerder van de zaal extra inkomsten betekend.

Naast dat de praktijk uitwijst dat de zaal vaker verhuurd wordt weet de beheerder zeker dat de vloer goed wordt beschermd.

TIP!!!
In plaats van telkens de evenementenvloeren te huren hoeft u na aanschaf van de Taraflex Bateco vloer geen hoge kosten meer te maken. De enige extra kosten die terug komen is de tape om de naden af te tape.

Het gebruik van de evenementenvloer

Het gebruik van onze evenementenvloer is zeer eenvoudig. Met de diverse hulpmiddelen zoals steekwagens, op/afrolwagens, opslagcontainers en de Floor-Taper bent u van alle gemakken voorzien. Bovendien kan deze evenementenvloer eenvoudig gereinigd worden met een schrobmachine.

Aan alles is gedacht en niets is onmogelijk. Mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot hulpmiddelen kunnen wij u van het nodige advies voorzien en helpen een fantastisch afdeksysteem samen te stellen.

Download nu de productsheet van:

Onze evenementenvloeren zijn gebruiksvriendelijk.

Het op en afrollen van de evenementenvloer

In de meeste gevallen kunnen de rollen eenvoudig met de voet op- en  afgerold worden. Maar ook voor het op- en afrollen van lange banen hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke op-en afrolwagen ontwikkeld. De “Floor-Mobile”. Deze zeer dynamische op-en afrolwagen zorgt er voor dat u de rollen niet meer op hoeft te tillen.

De op-en afrolwagen is een *nieuw op-en afrolsysteem* dat ontwikkeld is in samenwerking met onze afdekservice. Daarom weten wij zeker dat dit op-en afrolsysteem zeer gebruiksvriendelijk is en voldoet aan uw wensen.

Download nu de Productsheet van:

  • De Floor-Mobile (binnen kort verkrijgbaar)

Het opbergen van de evenementenvloer.

Voor het opbergen van een evenementenvloer zijnOpslagtrolley
diverse opbergsystemen leverbaar. Voor het op-en afrollen en het opbergen van de evenementenvloeren wordt vaak gekozen voor één systeem. Maar het is ook mogelijk om zelf een opberg systeem samen te stellen. Uiteraard helpen en adviseren wij u bij het kiezen van het voor u juiste opbergsysteem.

Opbergsystemen:

  1. Opslag en transporttrolley
  2. Opslagcontainer
  3. Opslag hangsysteem
  4. Customized opslagsysteem

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via het contactformulier  of direct bellen met het onderstaande telefoonnummer.

sportvloerbescherming black logo