Evenementenvloer

Taraflex Bateco evenementenvloeren

Niet voor niets al meer dan 25 jaar de beste evenementenvloer!

Iedereen wil toch de beste beschermende evenementenvloer? Met de maximale bescherming en nog herbruikbaar ook!

Binnenluchtkwaliteit
Ecologische voetafdruk
REACH
REACH

Evenementenvloer

De Taraflex Bateco evenementenvloer of “afdekvloer” is al jaren de standaard als het gaat om duurzame evenementenvloeren. Ik wil u kennis laten maken met deze zeer multifunctionele evenementenvloer. Deze evenementenvloeren staan wereldwijd bekend om zijn veiligheid, duurzaamheid en is milieuvriendelijk.

-9%
 356,95 incl. BTW
 295,00 excl. BTW
-10%
 2416,37 incl. BTW
 1.997,00 excl. BTW
-10%
 3380,14 incl. BTW
 2.793,50 excl. BTW
-10%
 43,23 incl. BTW
 35,73 excl. BTW

De Taraflex Bateco vloeren

We zullen dieper ingaan op de volgende onderwerpen: 

  1. Wat is een evenementenvloer?
  2. Waarom een evenementenvloer aanschaffen?
  3. Het gebruik van de evenementenvloer.
  4. Het op en afrollen van de evenementenvloer.
  5. Het opbergen van de evenementenvloer.

Wat is een evenementvloer?

Naast dat een goede evenementenvloer moet zorgen voor extra uitstraling is het natuurlijk van zeer groot belang dat de evenementenvloer ook zorgt voor een maximale bescherming van de ondervloer.

Vaak worden evenementen gehouden in bijvoorbeeld sporthallen of indoor tennishallen. In dit soort hallen is het belangrijk om de vloer maximaal te beschermen met de juiste Evenementenvloer. Onze Taraflex Bateco evenementenvloeren worden over heel de wereld gebruikt voor het beschermen van sportvloeren en andere vloeren die goed beschermd moeten worden tijdens beurzen en andere events.

Buiten de functionele voordelen van Taraflex Bateco Vloer heeft onze evenementenvloer nog een voordeel. Namelijk zijn neutrale uitstraling.

Door zijn neutrale uitstraling kan de Taraflex Bateco Vloer tijdens bijna alle evenementen ingezet worden.

Waarom een evenementenvloer aanschaffen?

Wanneer besloten wordt onze evenementenvloer aan te schaffen bent u er zeker van dat de ondervloer goed beschermd is. Vaak wordt er bijvoorbeeld bij het verhuren van de zaal afgesproken dat de vloer afgedekt moet worden. Voor verenigingen e.d. is dit vaak lastig en weet men niet waar ze een goede afdekvloer vandaan moeten halen.  Wanneer er een evenementenvloer aanwezig is kan de zaal dus sneller en vaker verhuurd worden wat voor de beheerder van de zaal extra inkomsten betekend.

Naast dat de praktijk uitwijst dat de zaal vaker verhuurd wordt weet de beheerder zeker dat de vloer goed wordt beschermd.

TIP!!!
In plaats van telkens de evenementenvloeren te huren hoeft u na aanschaf van de Taraflex Bateco vloer geen hoge kosten meer te maken. De enige extra kosten die terug komen is de tape om de naden af te tape.

Het gebruik van de evenementenvloer

Het gebruik van onze evenementenvloer is zeer eenvoudig. Met de diverse hulpmiddelen zoals steekwagens, op/afrolwagens, opslagcontainers en de Floor-Taper bent u van alle gemakken voorzien. Bovendien kan deze evenementenvloer eenvoudig gereinigd worden met een schrobmachine.

Aan alles is gedacht en niets is onmogelijk. Mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot hulpmiddelen kunnen wij u van het nodige advies voorzien en helpen een fantastisch afdeksysteem samen te stellen.

Download nu de productsheet van:

Onze evenementenvloeren zijn gebruiksvriendelijk.

Het op en afrollen van de evenementenvloer

In de meeste gevallen kunnen de rollen eenvoudig met de voet op- en  afgerold worden. Maar ook voor het op- en afrollen van lange banen hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke op-en afrolwagen ontwikkeld. De “Floor-Mobile”. Deze zeer dynamische op-en afrolwagen zorgt er voor dat u de rollen niet meer op hoeft te tillen.

De op-en afrolwagen is een *nieuw op-en afrolsysteem* dat ontwikkeld is in samenwerking met onze afdekservice. Daarom weten wij zeker dat dit op-en afrolsysteem zeer gebruiksvriendelijk is en voldoet aan uw wensen.

Het opbergen van de evenementenvloer.

Voor het opbergen van een evenementenvloer zijn

diverse opbergsystemen leverbaar. Voor het op-en afrollen en het opbergen van de evenementenvloeren wordt vaak gekozen voor één systeem. Maar het is ook mogelijk om zelf een opberg systeem samen te stellen. Uiteraard helpen en adviseren wij u bij het kiezen van het voor u juiste opbergsysteem.

Opbergsystemen:

  1. Opslag en transporttrolley
  2. Opslagcontainer
  3. Opslag hangsysteem
  4. Customized opslagsysteem

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via het contactformulier  of direct bellen met het onderstaande telefoonnummer.

Naast het gebruik van de Taraflex Bateco Vloer in sporthallen en tennishallen voor o.a. voor beurzen, uitvoeringen, feesten en bijeenkomsten, wordt deze kwalitatief hoogwaardige evenementenvloer ook gebruikt als vloerbescherming voor zeer kostbare vloeren tijdens diverse bouwactiviteiten zoals bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden en andere bouwwerkzaamheden in zowel de project bouwsector als particuliere bouwsector.

-10%
 3380,14 incl. BTW
 2.793,50 excl. BTW
-9%
 108,95 incl. BTW
 90,04 excl. BTW
-10%
 15,75 359,95 incl. BTW
 13,02 297,48 excl. BTW
-9%
 356,95 incl. BTW
 295,00 excl. BTW