Hulpmaterialen voor Taraflex Bateco Afdekvloeren

Wij hebben diverse hulpmaterialen in ons assortiment om de Taraflex Bateco Afdekvloeren snel en eenvoudig te plaatsen, opruimen, transporteren en weer op te bergen.

Bovendien worden er door ons voordurend nieuwe hulpmiddelen ontwikkeld om het afdekken en verwijderen van de Taraflex Bateco Afdekvloeren steeds eenvoudiger te maken.

Wij zijn dan ook dé specialist op het gebied van sportvloerbescherming en weten als geen ander hoe belangrijk het is de sportvloeren te beschermen tegen vocht, vuil en beschadigingen.

Met de juiste hulpmaterialen voor de Taraflex Bateco Afdekvloeren is het plaatsen, reinigen en verwijderen dan ook ik een handomdraai gebeurd.

Of het nu een klein of een grote zaal is, de Taraflex Bateco Afdekvloer is de oplossing.

De Floor-Taper

Nooit meer op je knieen de naden aftapen. De Floor-Taper is een absolute wannehave. Kijk voor meer informatie over de Floor-Taper op de productpagina van de Floor-Taper.
De Floor-Taper is exclusief verkrijgbaar bij sportvloerbescherming.nl

De Floor-Roller

De Floor-Roller is de nieuwste vinding op het gebied van op- en afrolkarren. Deze super handige op-en afrolwagen is binnenkort exclusief verkrijgbaar bij sportvloerbescherming.nl.
(Later volgt meer informatie)

Eenvoudig reinigen

AG Bateco Reiniger

Ook voor het reinigen van de Taraflex Bateco Afdekvloeren
en de Sportvloeren hebben wij uitstekende en geur neutrale reinigings- en onderhoudsmiddelen in ons assortiment.

Maak nu een afspraak  met onze buitendienst en laat u alles vertellen over de hulpmaterialen voor de Taraflex Bateco Afdekvloeren.

U kunt ons bereiken via het contactformulier of bel direct naar:

Arny van den Heuvel
+31(0)183409894

Wij helpen u graag verder.

sportvloerbescherming black logo