Sportvloerbescherming

Sportvloerbescherming

Wat moet er gebeuren om een sporthal met een kostbare sportvloer veilig en vochtdicht te beschermen tijdens evenementen, bijeenkomsten en/of beurzen enz…?
Gebruik de Taraflex Bateco Afdekvloer en uw gymzaal of sporthalvloer is beschermd.

Project Nijverdal:Sportvloerbescherming

Een goed voorbeeld is ons project voor de Gemeente Hellendoorn.

Ons werd gevraagd om een duurzame en mobiele sportvloerbescherming aan te brengen in het nieuwe topsportcomplex “Het Ravijn” in Nijverdal. Dit fantastische topsport- en zwemcomplex biedt onder andere onderdak aan het waterpoloteam ” Het Ravijn” welke uitkomt in de hoogste klasse. Maar ook in de sporthal van dit fantastische sportcomplex wordt intensief gesport op diverse niveau’s. De kostbare sportvloer moet dan ook goed beschermd zijn bij alle niet-sport activiteiten zodat de veiligheid en de gezondheid van de sporters ten allertijden gewaarborgd blijft en de sportvloer niet vervuilt raakt of beschadigd.

Om de sportvloer maximaal te beschermen is er maar één sportvloerbescherming geschikt.

“De Taraflex Bateco Afdekvloer”Afdekvloer, Sportvloerbescherming

Onze sportvloerbescherming is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Ook 100% van het gerecycled materiaal is gecontroleerd en goedgekeurd én geschikt voor het gebruik in en op sportvloeren.

Aangezien onze Taraflex Bateco Afdekvloer geproduceerd wordt onder de strengste Europese normen en geleverd wordt met brandcertificaat en ook nog gemaakt wordt van geselecteerde en veilige grondstoffen was de keuze voor de gemeente Hellendoorn snel gemaakt.

De Taraflex Bateco Afdekvloer is simpelweg de beste en veiligste sportvloerbescherming op dit moment op de markt. Maar even terug naar het project.

Sportvloerbescherming met een nette uitstraling.

Het belangrijkste is uiteraard de bescherming van de sportvloer,Mooie afdekvloer
maar de uitstraling geeft het evenement natuurlijk óók wel een extra boost wanneer de afdekvloer er keurig en verzorgd bij ligt. Doordat de Taraflex Bateco Afdekvloer zeer gebruiksvriendelijk is en de sportvloerbescherming gemakkelijk met een schrobmachine of een gewone dweil gereinigd kan worden, is de Taraflex Bateco Afdekvloer snel te plaatsen voor een evenement en ook weer razendsnel te reinigen en te verwijderen na een evenement.  Zo is er weinig verloren tijd.

Voor het opslaan van de sportvloerbescherming is een relatieve kleine ruimte voldoende. Zo is bijvoorbeeld een ruimte van 80 x 90 cm voldoende voor het opslaan van maarliefst 250 m2 vloeroppervlakte.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via het contactformulier  of direct bellen met het onderstaande telefoonnummer.