Transport en opbergen

Het transport en opbergen van de afdekvloeren is snel en eenvoudig.

Wij hebben diverse mogelijkheden om de afdekvloer te vervoeren en op te bergen. Samen met onze klanten wordt er naar de beste oplossing gezocht. Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Voor het transporteren van de Taraflex Bateco Afdekvloer hebben diverse mogelijkheden.

Ook voor het opbergen zijn er diverse mogelijkheden.

 1. Opslag-transportwagens
 2. Secure-strips
 3. Speciale opslag containers
 4. Exclusieve opberg systemen
 5. Custom systemen (wordt ter plaatsen bekeken)

Speciale customized expresso steekwagen:(Expresso)

Speciale steekwagenDe Speciale customized expresso steekwagen is speciaal samengesteld voor het transporteren van de Taraflex Bateco Afdekvloeren. Uiteraard kunnen er met deze krachtpatser ook andere lasten worden vertransporteerd. De Speciale customized expresso steekwagen is voorzien van Aerodynamische handgrepen voor het rijden met zware lasten en heeft een aluminium frame.

Ook de wielen zijn van een speciale rubber soort en zijn zo gevormd waardoor de steekwagen zeer licht rijd. Door het veiligheidsriempje wordt de last vastgezet en staat de rol/ last vast op de zeer sterke aluminium lepel welke zowel los als vast tezetten is.

Het merk Expresso is dan ook wereldwijd een zeer bekende naam in de transport en logistiekwereld. Ook onze mensen werken al jaren met deze fantastische customized expresso steekwagen.

De Orginele Aluminium Expresso Steekwagens zijn onovertroffen en gaan werkelijk jaren mee. Mocht u speciale wensen hebben dan kunnen wij uw steekwagen helemaal aanpassen aan uw wensen.

 • Speciale customized expresso steekwagen met veiligheidsriempje.
 • Wielen: Lichtloopwielen
 • Kleur wielen: Grijs
 • Sportvloergeschikt: Ja

De Transport- opslagwagen:

transport opslagwagenWanneer de afdekvloer verplaatst dient te worden naar een andere lokatie is de Transport-opslagwagen de ideale oplossing. De Opslag-transportwagen is bedoeld voor de wat kleinere vloeren.

Ook onder de Opslag-transportwagen zitten lichtloopwielen. Bovendien wordt de Opslag-transportwagen standaard uitgevoerd met 2 remmen op de voorwielen om de wagen bijvoorbeeld tijdens laden/lossen vast te zetten.

Aan de voorzijde van de wagen zit een rijgband waarmee u de lading kunt vast zetten. De rijgband is tevens voorzien van een elastische verbinding waardoor de rijgband beter strak blijft zitten.

Deze stevige Opslag-transportwagen is tevens voorzien van een extra verstevigde bodem en kan wel tot max. 400kg aan last vervoeren. (=+/- 200m2)

Voor deze opslag-transportwagens hebben wij ook Aluminium docken om met uw steekwagen op het plateau te rijden of over drempels e.d. te rijden.

Zoals gezegd hebben wij diverse mogelijkheden voor het transport en opbergen van de Taraflex Bateco Afdekvloeren.

 • De ruimte die nodig is om 200m2 afdekvloer op te bergen is +/- L=75cm x B=80cm x H=150cm
 • De ruimte die nodig is om 400m2 afdekvloer op te bergen is +/- L=150cm x B=160cm x H=150cm
 • De ruimte die nodig is om 800m2 afdekvloer op te bergen is +/- L=300cm x B=320cm x H=150cm

enz.

Voor elke situatie hebben wij de juiste oplossing. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij komen graag eens langs voor een productdemonstratie of om eens samen met u naar een goede oplossing te zoeken.