Gymzaal afdekken

Gymzaal afdekken

Een gymzaal afdekken / beschermen is met onze Taraflex Bateco Afdekvloeren in een handomdraai gebeurd. Vochtdicht, sterk en brandvertragend.

Dit is eenvoudig gezegd. Maar is het ook echt zo?

Echt?…….Ja, het is echt zo!

Ik zal uitleggen waarom wij het verschil maken met onze Taraflex Bateco Afdekvloeren.

Waarom kiezen voor Sportvloerbescherming.nl !

Waar veel leveranciers hun klanten in de steek laten na het leveren van de afdekvloer gaan wij verder. Veel verder….!

  • Ten eerste leveren wij niet zomaar een “afdekvloer” maar een Taraflex Bateco Afdekvloer. Dit is de beste afdekvloer die er te koop is!
  • Ten tweede komen wij uw afdekvloer keurig op maat op lokatie voor u plaatsen.(wanneer u wilt)
  • Ten derde hebben wij standaard tal van hulpmiddelen zoals karren en steekwagens in ons assortiment.
  • Ten vierde leveren wij direct uit de fabriek wat zorgt voor het minste snijverlies. (dus kosten besparend!)
  • Ten vijfde leveren wij ook uit voorraad.
  • En ten zesde hebben wij ook onderhoudsproducten voor het reinigen en onderhouden van de Tarafex Bateco Afdekvloer standaard in ons assortiment.

Zo zijn er nog tal van voordelen. Wij willen altijd meer doen voor onze klanten. Zo zorgen wij er voor dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun nieuwe afdekvloer.

De Afdekservice

Laat de eerste keer de gymzaal afdekken door de afdekkers van onze afdekservice!(TIP)

Naast het leveren van deze schiterende vloerbescherming is het ook vanTaraflex Bateco rol
groot belang dat de vloer de eerste keer goed en op maat geplaatst wordt. Dit doet onze afdekservice! Nadat de afdekvloer de eerste keer keurig naar wens is geplaatst is het voor u voortaan gemakkelijk te plaatsen en op te rollen. Het is bij sportvloerbescherming dan ook normaal (maar niet verplicht)om de eerste keer de vloer door onze afdekservice te laten plaatsen. (dit is ideaal) Wij hebben voor deze werkwijze gekozen zodat wij op deze manier zeker weten dat u tevreden bent over uw afdekvloer en hier lang plezier van gaat hebben.

Naast de Taraflex Bateco Afdekvloer en onze afdekservice hebben wij uiteraard ook de nodige hulpmiddelen in ons assortiment. Van steekwagens, oprolkarren, trolleys, transportkarren en opbergkarren. Alle soorten en maten zijn naar wens leverbaar. Wij kunnen u hier uiteraard uitstekend in adviseren.

Om het hele pakket compleet te maken hebben wij speciaal voor de Taraflex Bateco Afdekvloer een milieuvriendelijk onderhouds-en reinigingsmiddel wat u kunt gebruiken voor het reinigen en onderhouden na een feest, event of examen. TIP!

Onze Bateco afdekvloeren zijn ideaal voor het multifunctioneelbeschermen en afdekken van alle soorten sportvloeren. Ook balletvloeren en bijvoorbeeld dansvloeren kunnen veilig worden afgedekt met de Taraflex Bateco afdekvloer.

De Taraflex Bateco afdekvloeren worden van 100% gerecycled materiaal gemaakt.

Milieu: Geselecteerde en veilige grondstoffen.

technische gegevensSportvloerbescherming.nl streeft naar groene en milieuvriendelijke producten. Alleen door bewust bezig te zijn met milieu en welzijn kunnen wij een gezonde omgeving creëren voor ons zelf en onze kinderen. De Taraflex Bateco sportvloerbescherming is gemaakt van geselecteerde en veilige grondstoffen. Dat betekend dat er in onze sportvloerbescherming
geen zware metalen, geen oplosmiddelen, geen formaldehyde of andere stoffen zijn verwerkt.

Door het bewust kiezen voor veilige grondstoffen bieden onze afdekvloeren een veilige oplossing voor de sportvloeren en leefomgeving.

Bent u net zo enthousiast als ons over de Taraflex Bateco Afdekvloer en wilt u meer weten over deze multifuctionele afdekvloer?

Neem dan eens contact met ons op of vraag direct uw offerte aan. U heeft binnen 1 dag een passende offerte in uw mailbox.

Bellen kan natuurijk ook.

Mijn (Arny) nummer is: +31 615010036

sportvloerbescherming black logo