Afdekvloeren voor sportvloeren

Afdekvloeren voor sportvloeren

Het komt steeds vaker voor dat sporthallen evenementen organiseren waarbij sportvloeren moeten worden afgedekt. Evenementen zijn altijd een gevaar voor de kwaliteit van de sportvloer en dienen daarom goed en met de juiste afdekvloeren te worden beschermd. Denk hierbij aan beschadigingen en vervuiling aan de sportvloer.

Beschadigingen aan sportvloeren zijn vaak moeilijk te repareren en behoorlijk kostbaar. Ook vervuiling van plakband, zwarte strepen van schoenen en andere viezigheid is niet goed voor de sportvloer. De hygiene van de sporthalvloer dient ten alle tijden gewaarborgd te zijn en laat te wensen over wanneer de sportvloer niet goed wordt afgedekt tijdens de events. De afdekvloeren van Sportvloerbescherming.nl bieden optimale bescherming en veranderen de sporthal in een handomdraai in een prachtige multifunctionele ruimte.

Afdekvloeren van Sportvloerbescherming.nl

Waarom u moet kiezen voor afdekvloeren van Sportvloerbescherming.nl

U bent op zoek naar een goede duurzame afdekvloer voor een sporthal en bent u op onze website terecht gekomen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, want nu kunnen wij u laten zien wat wij u te bieden hebben.

Als eerste wil ik u wijzen op een aantal punten waar u op moet letten bij de aanschaf van een goede sportvloerbescherming.

  • 1 Kies bij voorkeur voor een duurzame  afdekvloeren.

Wanneer u een sportvloer wilt afdekken heeft u natuurlijk de keus uit meerdere afdekmaterialen waar u mee kunt afdekken. Maak altijd gebruik van een vochtdichte en brandvertragende afdekvloer. Wat u niet moet willen is dat je na de festifiteiten de sportvloer moet reinigen/repeareren.( u heeft geen controle over de kosten van de reiniging- en herstelwerkzaamheden = niet ideaal)

Bovendien is het verplicht om in openbare gelegenheden brandvertragende afdekvloeren te gebruiken.

Wij bieden u de beste kwaliteit vochtdichte afdekvloeren met brandcertificaat voor heel Europa.

  • 2 Kies voor onderhoudsvriendelijke afdekvloeren.

De Taraflex Bateco Afdekvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijkBateco reiniger
en laten zich gemakkelijk onderhouden en reinigen. (door gewoon dweilen of zelfs met een schrobmachine is de afdekvloer in een handomdraai weer schoon)

TIP!

Vraag naar het reinigings-en onderhoudsmiddel voor het milieuvriendelijk onderhouden van de Taraflex Bateco Afdekvloeren.

  • 3 Kies voor een gemakkelijke afdekvloer

De Taraflex Bateco Afdekvloeren zijn zeer gebruiksvriendelijk. De afdekvloer wordt op rollen van 1.5 meter breedt aangeleverd. De lengte van de rollen kunnen we bepalen aan de hand van de sportvloer. De standaard lengte van de rollen is 30 meter maar bij Sportvloerbescherming.nl is het mogelijk om de rollen op maat te bestellen. Wel moet de afdekvloer dan toch nog bij u opmaat geinstalleerd worden.( = ideaal)

Bekijk de eigenschappen van de Taraflex Bateco Afdekvloeren op de pagina “eigenschappen”.

  • 4 Laat alles over aan Sportvloerbescherming.nl

Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor service en bent u verzekend van de beste afdekvloeren. Ook hebben wij diverse hulpmiddelen in ons assortiment om de afdekvloeren gemakkelijk te vervoeren, plaatsen, en op te slaan. Alles is mogelijk!!!

  • 5 De Afdekservice

Logo afdekserviceDe afdekservice zorgt er voor dat de Taraflex Bateco Afdekvloer de eerste keer perfect opmaat wordt geinstalleerd. Zo is het eenvoudig om de afdekvloer in het vervolg zelf te plaatsen. De afdekservice geeft u bovendien tijdens de installatie van de afdekvloer tips en verteld u hoe u in het vervolg de afdekvloer eenvoudig plaatst en weer opruimd.

Afdekvloeren zijn noodzakelijk om sportvloeren in een top conditie te houden. 

Hygiëne

Hoewel sommige mensen beweren dat hun sportvloer niet afgedekt hoeft te worden tijdens evenementen zijn wij van mening dat de hygiene in deze sporthallen vaak te wensen overlaat.

Sporten en spelen van kinderen en volwassenen dient te gebeurenhealth and safety
in veilige, hygienische en schone ruimtes.

De technische gegevens van de Taraflex Bateco Afdekvloeren zijn uitstekend te noemen en de sport- en afdekvloeren voldoen aan de hoogste eisen. Daarom adviseren wij altijd tijdens evenementen de sportvloer af te dekken met onze Taraflex Bateco Afdekvloeren.

Via het contactformulier kunt u een afspraak maken met onze buitendienst of bel direct “Arny”:+31 615010036

Wij horen graag van u!