Sporthal afdekken

Een sporthal afdekken met Taraflex Bateco Afdekvloeren

Een sporthal afdekken?

Als u op zoek bent naar een goede, duurzame afdekvloer voor een sporthal komt u er al vrij snel achter dat de Taraflex Bateco Afdekvloeren de beste sportvloerbescherming is. Met een Taraflex Bateco Afdekvloer is het eenvoudig om een sporthal in een handomdraai om te toveren in een gebruiksvriendelijke evenementenhal.

Een sporthal afdekken was nog nooit zo eenvoudig!

De eerste kennismaking

Waneer u geintresseerd bent in de Taraflex Bateco Afdekvloer dan kunt u een afspraak met ons maken op de lokatie waar de afdekvloer komt te liggen. Wij komen dan het een en ander demonstreren en kunnen wij u adviseren met betrekking tot de legrichten/legplan en de eventuele hulpmiddelen die handig zijn om de vloer te leggen, opruimen, transporteren en op te slaan. (dit is een hele mond vol maar in de praktijk vrij eenvoudig)
Bovendien meten wij de afdekvloer in en kunnen we een passende offerte voor u maken.(uiteraard is deze service gratis)

Op het moment dat u besluit voor de Taraflex Bateco Afdekvloer te gaan, wordt deze in behandeling genomen en wordt gekeken naar een datum om de afdekvloer op lokatie te komen installeren.(wat ons brengt op het volgende punt)

De eerste keer

De eerste keer dat de Taraflex Bateco Afdekvloer door onze afdekserviceplaatsen taraflex bateco afdekvloer
geinstalleerd wordt, wordt de afdekvloer keurig op maat geplaatst zodat de afdekvloer in de toekomst, zelf of met hulp van vrijwilligers/medewerkers eenvoudig en snel te plaatsen is. (het is ook mogelijk het plaatsen en opruimen van de opmaat vloer door ons te laten uitvoeren. Vragen hierover kunt u stellen via het contactformulier of direct bellen met “Arny” 0615010036)

Als de afdekvloer opmaat gemaakt is wordt deze zonodig genummerd en is de afdekvloer klaar voor gebruik.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken adviseren wij gebruik te maken van hulpmiddelen. (TIP)

Afhankelijk van de grote van de sporthal kunnen wij u advies geven welke hulpmiddelen voor u het handigste zijn.

Eventueel kunnen wij tijdens het plaatsen de hulpverleners /medewerkers (indien aanwezig) het een en ander laten zien en geven we handige tips.

Milieu

Een sporthal afdekken met veilig en milieuvriendelijk materiaal!milieu plantje

Onze Taraflex Bateco afdekvloeren zijn ISO 14001 gecertificeerd, brandvertragend gecertificeerd en voldoen aan de strenge Europese normen.

Wij vinden het belangrijk om zo groen mogelijk te werken. Dat wil zeggen dat wij uitsluitend werken met milieuvriendelijke materialen. Taraflex Bateco afdekvloeren zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
Bovendien is 100% van het gerecycled materiaal gecontroleerd en goedgekeurd. Op geen enkel materiaal zijn *REACH beperkingen van toepassing.(*REACH is de nieuwe Europese Wetgeving voor de Registratie, Evaluatie en Autorisatie van Chemicaliën binnen de Europese Unie.)

Een technische uitleg over de Taraflex Bateco Afdekvloeren vindt u op de pagina Technische gegevens.

Het vervolg

Nadat de sporthalvloeren opmaat zijn afgedekt en op de naden is getaped, kan het event beginnen. Wat wel belangrijk is om te weten is dat de Taraflex Bateco Afdekvloeren na afloop van det event goed gereinigd dient te worden. De Taraflex Bateco Afdekvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en drogen na het schoonmaken snel op. Zorg er voor dat de afdekvloer  altijd droog wordt opgeborgen. Dit is voor de volgende keer wel zo prettig.

De Orginal Bateco Tape laat geen lijmresten achter en is gemakkelijk te verwijderen.

Kortom een sporthal afdekken met Taraflex Bateco Afdekvloeren is snel en eenvoudig en voorkomt schade en vervuiling aan de sportvloer. Bovendien is de brandweer bij een eventuele controle ook blij als u het brandcertificaat kan overleggen.

Vraag nu het 3 DELIGE INFORMATIEPAKKET aan op de home pagina hierin wordt alles over de Taraflex Bateco Afdekvloeren nog eens haarfijn uitgelegd.(TIP)

Mocht u vragen hebben of contact met ons willen opnemen horen wij dat natuurlijk graag.

U kunt ons bereiken via de contactpagina, offerteformulier of direct bellen met het onderstaande telefoonnummer.

sportvloerbescherming black logo